Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over De Halfgeleiderverpakkingsindustrie

Certificaat
CHINA Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD certificaten
CHINA Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Ik was zeer geïmponeerd! De samenwerking met hiner-Pak ging zeer goed en voldeed volledig aan onze Jedec-aanpassingsbehoeften, en zoals ik vermeldde, zullen wij absoluut meer dienbladen van dit bedrijf kopen.

—— Kenneth Duvander

De Chinese leveranciers die de beste dienbladen tot dusver hebben gekocht zullen om met meer projecten in de toekomst verkiezen samen te werken.

—— Mara Lund

こんかい今回の hiner-pak のせー制ひん品トレイはほんとー本当にすばらしー素晴らしいです。すぐれ優れたひんしつ品質とせーのー性能におどろき驚きました。つぎ次のごきょーりょく協力をたのしみ楽しみにしています。

—— 本間宏紀

이것은 귀 회사와의 두 번째 합작입니다. 상품 가격 너무 좋아요. 다시 올게요, 다음번 합작을 기대합니다!

—— 김종운

De goederen werden op tijd geleverd en de kwaliteit was veel beter dan ik dacht. Het hiner-pak is werkelijk een betrouwbaar bedrijf!

—— George Bush

De de diensthouding van het bedrijf is zeer goed, en de verpakkingsspecificaties van de goederen worden voltooid volgens onze vereisten. Een welk groot Chinees bedrijf!

—— Mariah Carey

Nous avons reçu vos produits. Le prix est bas et DE haute qualité. Fois van Nous sommes très heureux DE coopérer avec vous cette!

—— Jacqueline Bourgeois

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Halfgeleiderverpakkingsindustrie
Laatste bedrijfsnieuws over De Halfgeleiderverpakkingsindustrie

Wat zijn halfgeleidermaterialen? Het is een soort elektronisch materiaal dat halfgeleidereigenschappen heeft en ook kan worden gebruikt om halfgeleiderapparaten en geïntegreerde schakelingen te maken. Het is de kern van de informatietechnologie industrie.

laatste bedrijfsnieuws over De Halfgeleiderverpakkingsindustrie  0

Met de ontwikkeling van de 5G-era, de grote gegevens en de kunstmatige intelligentie in de nieuwe gegevensverwerkingsera, dag aan dag stijgt de vraag naar halfgeleiderapparaten in alle gangen van het leven, wat ook tot de halfgeleider de materiële industrie maakt de gouden periode van snelle ontwikkeling ingaan.

laatste bedrijfsnieuws over De Halfgeleiderverpakkingsindustrie  1

Sinds de totstandbrenging van hiner-Pak, zijn wij geëngageerd aan de ontwikkeling van IC-dienbladen die allerlei IC-componenten beschermen en kan dragen, geweest om de opslag en het vervoer van de belangrijke producten van klanten te verzekeren. Op het gebouw van het maken van producten die aan de eisen voldoen van klanten, zullen wij ook aandacht aan de controle van kosten en kwaliteit besteden, zodat de klanten de producten met de prestaties met de hoogste kosten kunnen gebruiken.

Het hiner-pak is een IC-dienbladfabrikant het integreren ontwerp, productie en verkoop. Sinds zijn onderneming, neemt het bedrijf de ontwikkeling van halfgeleider verpakking als zijn eigen verantwoordelijkheid, en streeft ernaar om een basis voor de industrialisatie van halfgeleider verpakking en grondstoffenonderzoek en ontwikkeling tot stand te brengen. Het hiner-pak verheugt zich oprecht op het aanbieden van u de kwaliteitsdienst! Voor meer informatie, te bezoeken gelieve onze officiële website https://www.hiner-pack.com/english/

Bartijd : 2022-01-12 16:15:11 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Hiner Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Ms. Rainbow Zhu

Tel.: 86 15712074114

Fax: 86-0755-29960455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)